Label-24

Welkom op mijn blog: wonen, creatief, landelijk en stoer...

woensdag 29 augustus 2012

Back Home en open tuinavond...

 
Na de spannende finale van oudste zijn we nog even een ruime week weg geweest en hoewel het niet de bedoeling was, werd het toch La douce France....een snikheet Frankrijk wel te verstaan...! Maar het was toch goed er even uit te zijn, anders blijf je maar klussen!
Maar eerst: enorm bedankt voor alle enthousiaste reacties op het winnen van oudste van de spellingstrijd! Ik heb ze uiteraard allemaal weer doorgegeven aan oudste...zo leuk om na maanden zwijgen dan toch eindelijk het te mogen vieren! En dat hebben we dan ook gedaan!Op de maandag erna nog onverwacht een interview gehad voor radio Oost en toen dinsdags vertrokken naar Frankrijk. Niet veel gedaan (te heet) maar wel een grot bezocht (heerlijk koel) en een vide-grenier waar ik mooie oude confiture potten op de kop heb getikt. Daar kan ik wel wat mee en de eersten zijn al klaar!
 
Franse markten....
 
Leuk voor de open tuinavond komende vrijdag! Deze keer met een culifair tintje! Ellen van Baggy Mamma wordt weer ondersteund door de verkoop van mijn creaties en zelf zal ze er natuurlijk ook staan. En daarnaast een collega met jams en samen maken we nog een brocante/snuffelhoekje!
En...jongste heeft zich bekwaamd in het bakken van knieperties die hij zelf mag gaan verkopen en oudste gaat voor de broodjes hamburger en eigengebakken koek!
Dat is weer eens wat anders dan spellen!
Voor wie het leuk vindt: van harte welkom!!!

Nou , voorlopig ben ik nog even druk met deze avond en natuurlijk moet er ook op school weer het een en ander gebeuren want volgende week starten wij hier weer!
Dan hoop ik ook weer meer te bloggen en jullie blogs weer te lezen!
 
Fijne week verder!
Jacqueline
 

zondag 12 augustus 2012

Winnaar!!!!

Superblij dat het eindelijk bekend is: Oudste heeft de grote finale van Spellingstrijd gewonnen!
Met Lieke van Lexmond op de foto en jezelf dan ook de beste speller van Nederland mogen noemen.


 Feest hier in huize 24!
We gaan nog even lekker nagenieten!

Bedankt trouwens voor alle leuke reacties!
We hebben veel moeten zwijgen maar ondanks dat toch fantastisch dat zoveel mensen reageren, vooral natuurlijk de laatste weken.
Fijne zondag!
Jacqueline

vrijdag 10 augustus 2012

Morgen dan echt de finale!!!!

Tjonge, ik blog veel te weinig momenteel...druk met klussen, de overkapping in de tuin schiet al mooi op, opdrachten voor mijn hobby.........thuis achterstallig opruimwerk en lekker buiten....het lezen en reageren op jullie blogs blijft er ook teveel bij...sorry!!!! Maar ja, het is wel lekker zo te klungelen bij huis, dat is ook vakantie.

Afgelopen dagen even lekker op pad geweest...diverse musea bezocht, hadden we de kids al lang beloofd en gistermiddag ook nog kunnen genieten van het strand! En daar zitten ze dan: 8 en 12 jaar oud en uitbundig genieten van dammetjes maken op het strand en afspoelen in de golven....
Maar nu! Op naar de finale want morgenavond is het dan zover: de grote finale van Stabilo Spellingstrijd!

Trouwens, wat een leuke reacties op de tv uitzending van 28 juli! (wow, wie wil er niet zo'n knuffel van Lieke...??) Via het blog, de post,telefoon, internet en in de stad hier zelfs al vragen: hee hebben we jullie niet op TV gezien...? Leuk voor oudste...al die tijd heeft hij het keurig stil gehouden en nu mocht hij er lekker over praten!
En hoewel er nog veel mensen op vakantie zijn, gaan wij er weer lekker voor zitten zaterdag!

Fijn weekend!